Gelé

Klassiskt tillbehör - till söndagssteken!

Gelé är ett klassiskt tillbehör som ofta görs på olika bär och passar utmärkt kött, kyckling och framför allt vilt. Geléer är även oerhört gott till ost och särskilda desserter. Hitta din favorit bland våra rödvinbärs- och rönnbärsgeléer!

Få vägbeskrivning

Vad betyder ekologisk produktion?

Det handlar om att producera livsmedel på ett långsiktigt och hållbart sätt – från jord till bord. För att göra det behöver man använda naturresurser som jord, energi och vatten på ett sätt som påverkar miljön så lite som möjligt. Ekologisk produktion ska också stötta den biologiska mångfalden och värna om djurens välmående.

Hur fungerar det i praktiken?

I ekologisk odling är det bara ett fåtal växtskyddsmedel som får användas mot ogräs, sjukdomar och skadedjur. Vi använder därför i första hand förebyggande metoder. Vi väljer exempelvis att odla växtsorter som bättre står emot angrepp. I den ekologiska produktionen är det också viktigt att hushålla med växtnäringen och att bygga upp jordens bördighet. Vi använder därför inga konstgjorda gödningsmedel. Istället används i första hand gödsel och annan växtnäring från djur och växter på den egna gården.


Vi bryr oss!

Ring oss på 070-215 69 45 eller skicka e-post på info@lundbergsgrontogott.se.
Share by: